Rock Hughes Residence

This is a house I have been doing for a friend, its very exciting because they are the best clients you could ask for. They are very open to a wide range of ideas, have complete trust in my work and are perhaps more excited to see the house built then me. The existing house posed a design challenge and I think by working around it an even more interesting design solution has been realised. The addition has been sliced, cut and pushed to form courtyards for landscaping, cross ventilation and to allow sunlight into the building, whilst maintain privacy and opening up to the views of the ocean. This has created a pavilion styled home that is nestled amongst the tree tops.
 Existing Residence
Design Strategy

Design Scheme


 Developed Design



No comments:

Post a Comment